Безкоштовна доставка, встановлення та сервісне обслуговування якісних кондиціонерів зі знижкою 10%

Кліматична техніка давно вийшла з розряду розкоші та сприймається як необхідний атрибут для створення комфортного життя. Якщо ви хочете створити оптимальний мікроклімат у помешканні, знаходитись у приємній прохолоді влітку, в затишному теплі — взимку, варто подбати про покупку кондиціонера. Компанія Aqua Life пропонує широкий вибір кондиціонерів, різної потужності, комплектації та конфігурації. В компанії ви можете замовити не лише безкоштовне доставлення, але й, за необхідності, встановлення та подальше сервісне обслуговування. 

Як вірно обрати кондиціонер? 

Щоби не помилитися з вибором кліматичної техніки, потрібно дізнатися якомога більше про класифікації та різновиди. Існують промислові системи кондиціонування та компактні переносні кондиціонери, для невеликих кімнат. 

gallery-image

Інверторний чи не інверторний кондиціонер обрати?

Одним з важливих критеріїв вибору кондиціонера є наявність інвертора. Системи другого типу оснащені компресором, котрий вмикається та вимикається для підтримання потрібної температури. Коли кондиціонер працює, повітря охолоджується чи нагрівається, а коли температура досягнута, він просто вимикається. Цей цикл повторюється постійно.

В таких системах немає можливості регулювати швидкість роботи компресора. Основним плюсом не інверторних кондиціонерів є доступна ціна. 

Інверторні кондиціонери оснащені спеціальним електронним чіпом, котрий дозволяє швидше досягати необхідної температури. Також інвертор дозволяє стабільно підтримувати температуру, без потреби вмикання та вимикання компресора. Таке рішення значно збільшує термін експлуатації кондиціонера, зменшує споживання електроенергії та рівень шуму. До цього слід додати, що інверторні кондиціонери можуть працювати в збільшеному температурному діапазоні. 

Інші важливі критерії вибору

Окрім наявності інвертора також слід зважати на: 

  • потужність; 
  • системи автоматичного включення; 
  • функції самодіагностики. 

Загальне правило вибору кондиціонера просте — чим більший об’єм кімнати, тим більшу потужність слід обирати. Якщо вам потрібні детальні консультації стосовно вибору потужності кондиціонера, працівники компанії Aqua Life вам залюбки допоможуть. 

Більшість сучасних кондиціонерів підтримують стандартні функції, наприклад функція клімат-контролю. Вона забезпечує автоматичний вибір потрібного режиму роботи кондиціонера, щоби вийти на оптимальну температуру повітря. В певних моделях ця функція працює окремо для режиму охолодження і обігріву.

Моделі з розширеною функціональністю автоматично обирають оптимальний режим, в залежності від температури повітря. 

Внутрішні блоки кондиціонерів оснащені жалюзі, котрі допомагають регулювати потік повітря в приміщенні. Більшість кондиціонерів мають лише вертикальне регулювання положення жалюзі, а найбільший кут повороту жалюзі становить 70-90 градусів. 

В залежності від режиму, жалюзі можуть бути нерухомими чи зміщуватися з визначеною швидкістю, щоби рівномірно знижувати температуру. Новітні моделі дозволяють обирати 4-позиційне регулювання напрямку потоків повітря – по вертикалі та горизонталі. Такі особливості відкривають набагато більше можливостей для ефективної роботи кондиціонера

Сервісне обслуговування для коректної роботи кондиціонера 

Щоби кліматична техніка працювала безвідмовно, необхідно не менше ніж 1 раз на рік виконувати технічне обслуговування. Воно передбачає очищення фільтрів та ключових вузлів від пилу, забруднень та шкідливих мікроорганізмів. Цю послугу також надають працівники компанії Aqua Life.