Що таке рідкий вібратор. ТОП рідких вібраторів, які можна купити в Україні

Сьогодні існує помилкова думка, що в каталозі секс-шопу представлені виключно фалоімітатори або інші непристойні іграшки. Але це далеко не так?

Насправді великі майданчики, як інтернет-магазин інтимних товарів e-Sex-Shop, пропонують клієнтам корисні та цікаві товари, які дають змогу зробити статеве життя яскравішим. У каталозі ви зумієте відшукати найрізноманітніші пристосування від змазок до засобів захисту. Ви прийняли рішення випробувати на собі секс-іграшку, але не хочете витрачати багато грошей? Рекомендуємо більш детально дізнатися що таке рідкий вібратор.

Особливості рідких вібраторів

Рідкий вібратор — це гель, який застосовується практично так само, як і лубрикант, однак це не одне й те саме. Найчастіше використовується як стимулювальний і збуджувальний засіб для клітора. Він здатний викликати пульсацію, а іноді й поколювання, яке нагадує вібрацію.

Попри свою назву, жоден гель не зуміє забезпечити такий самий ефект, як під час використання вібраторів. Тому статеві органи необхідно додатково стимулювати. Але рідкий вібратор виступає як не основний, а додатковий засіб, за допомогою якого можна підвищити чутливість. І ці гелі застосовуються перед використанням традиційних вібраторів.

Найчастіше продукцію можна знайти в продажу в невеликих тюбиках до 10 мг. Це пов’язано з тим, що засіб витрачається економічно. І для одноразового застосування мізерної краплі буде достатньо.

Ефективність рідких вібраторів

Консистенція наноситься на статеві губи або клітор. Засіб викликає приплив крові, завдяки чому створюється відчуття збудження. І саме за допомогою цього гелю жінкам вдається досягати бажаного результату в кілька разів швидше.

Одразу ж варто зазначити, що подібні вібратори відрізняються від різних змазок. Адже рідкий вібратор дає змогу отримати неймовірні враження. Спочатку це може бути холодок, після чого він може з’єднуватися з теплом і настає так званий «вібраційний ефект».

Подібний гель стане справжнім помічником для дівчат, які прагнуть отримати множинний оргазм. До того ж тримати вдома традиційний вібратор — небезпечно, оскільки його можуть побачити інші члени сім’ї. Чого не можна сказати про невеликий тюбик. Але зволожувальні властивості цієї продукції не зможуть замінити лубрикант. І під час застосування засобу перед статевим актом все ж рекомендується використовувати додаткові гелі.

Як використовувати?

Цей вібратор використовується як перед статевим актом, так і під час мастурбації. Найчастіше, для того, щоб досягти бажаного ефекту, досить розподілити 1-2 краплі на необхідну ділянку. Водночас сьогодні у продажу можна відшукати гелі з різною інтенсивністю.

Гель може наноситися на клітор, голівку пеніса, соски й не тільки. Застосовувати засіб можна у вже збудженому стані або до цього.

ТОП-3 рідких вібраторів

У продажу можна знайти великий асортимент цієї продукції, але найбільшою популярністю користуються такі продукти:

Лубрикант з ефектом вібрації Amoreane Med Liquid Vibrator Cherry

Лубрикант з ефектом вібрації Amoreane Med Liquid Vibrator Cherry

Гель зволожує для комфортного ковзання і створює вібраційний ефект. А завдяки водній основі не створює липкості та плям. А наявність насиченого вишневого аромату дозволить зробити статевий акт ще більш яскравим.

Рідкий вібратор Intt Vibration Strawberry

Рідкий вібратор з ароматом полуниці Intt Vibration Strawberry

Засіб, який здатний забезпечити до 30 хвилин вібрації й пульсації. Гель може бути нанесений на член, клітор або губи. А наявність приємно полуничного смаку робить цей засіб ідеальним варіантом для оральних ласк. Гель зручний у використанні й не вирізняється липкістю. Виготовлений за бразильською технологією в Португалії.

Рідкий вібратор MAI Lubigel Strawberry

Рідкий вібратор з ароматом полуниці MAI Lubigel Strawberry

Це унікальний засіб, який викликає поколювання, що посилюється з кожною миттю. Ба більше, може створюватися враження, ніби маленькі бульбашки лопають у ваших потаємних місцях. Гель має водну основу, тому з легкістю змивається після використання.

Хочете спробувати рідкий вібратор? Переходьте в інтернет-магазин https://e-sex-shop.com.ua/ і обирайте собі рідкий вібратор.