Чоловічі аксесуари: коли варто використовувати?

Підбираючи дорогі та вишукані комплекти, чоловіки прагнуть виділятися, підкреслити свій смак, а інколи й статусність. Проте, навіть незначна, неякісна деталь може звести нанівець всі старання. Для завершеного, чіткого та збалансованого образу рекомендуємо замовляти аксесуари в інтернет-магазині Bugatti-fashion.

Якісний одяг від вашого улюбленого бренду, представлений на сторінці bugatti-fashion.com.ua/odezhda/ варто доповнювати хорошими аксесуарами. Пропонуємо перевірені поєднання, які стануть в пригоді кожному чоловікові.

  1. Головні убори. Носити бейсболи, кепки краще з повсякденним одягом у стилі кежуал. Капелюх – невіддільна деталь літнього гардероба. Якісний солом’яний аксесуар вбереже від сонця та допоможе привернути увагу оточення. Традиційно шапки носять з одягом спортивного силуету, допустимо комбінувати їх з джинсами, куртками, кросівками.
  2. Ремені та пояси. Найпростіший спосіб підкреслити дорогий та вишуканий чоловічий комплект одягу. Шкіряний аксесуар з якісною металевою фурнітурою слугує особливою частиною ділового стилю. Його легко можна поєднувати з класичними штанами та улюбленими джинсами. Традиційно обирають пояс під колір взуття.
  3. Шарфи. Універсальний елемент чоловічого одягу, який легко перетворить сірий та понурий осінній образ на виразний і примітний. Щоб підкреслити обраний стиль, зробити акцент на привабливих рисах вашої мужньої постаті, пропонуємо використовувати шарфи з різного матеріалу, текстури. Крім того, щільність тканини та колір виробу також впливатимуть на загальний вигляд комплекту.
  4. Рукавиці. Функціональний аксесуар відмінної якості зігріває руки, захищає шкіру від холоду та морозу. При цьому привабливий дизайн шкіряних виробів стане ефектним завершенням ділового образу. Такий елемент доречно носити з теплим дорогим пальто Бугатті. Колір хороших рукавичок універсальний. Модель чорного, сірого чи коричневого кольору добре підійде для щоденного використання.
  5. Сумки та портфелі. В чоловічому гардеробі також важливе місце займають сумки. Брендові моделі поділяють за стилем, тому поєднувати їх з іншим одягом краще відповідно до цього ж критерію. Спортивні сумки знадобляться для подорожі, походу в спортзал. А для ділової зустрічі рекомендуємо підібрати якісний аксесуар компактних розмірів, що вміщатиме гаманець і записник. Портфелі слід обирати, коли є потреба для перенесення великої кількості документів.