Туристичні черевики для військових: особливості конструкції та вибору

Таке взуття призначене для подорожей. Воно відрізняється легкістю, довговічністю та комфортністю. Тому це взуття якнайкраще підійшло для застосування в тактичних умовах. Сьогодні купити туристичні черевики для військових в Україні можна в багатьох спеціалізованих магазинах. Але найкращий вибір пропонується на сайті компанії Terra Incognita. Тут можна вибрати взуття від найкращих сучасних виробників за помірними цінами.

Якими характеристиками та особливостями конструкції відрізняються туристичні черевики для військових з каталогу інтернет-магазину компанії Terra Incognita?

Для пересування в бойових умовах важливо мати зручне взуття. Найкращим вибором стануть туристичні черевики. Для військових замовити на сайті цього магазину можна таке взуття з відмінними характеристиками. У процесі вибору можна орієнтуватися за ключовими критеріями, які відображені у фільтрах каталогу.

Компанія-виробник

У цьому магазині пропонуються черевики від топових торгових марок. Це дає змогу гарантувати їхні відмінні якості, витривалість, функціональність, комфортність. Найбільш затребуване взуття таких брендів, як Alpine Pro, Asolo, Bestard, Kayland, Keen, LaSportiva, Salewa, Trezeta, Zamberlan.

Таке взуття виробники пропонують з мембраною, хоча можна підібрати варіант і без неї. Безліч видів взуття сумісні з альпіністськими кішками. У даних черевиках використовуються топові технології, включно з підошвою Vibram і мембраною Gore-Tex. Матеріал верху в них — нубук, нейлон, шкіра, текстиль або замша. Вони можуть бути утепленими або полегшеними. Але в будь-якому разі це брендові, зручні, надійні, практичні черевики, в яких військовослужбовцям буде легко пересуватися.

Різновиди черевиків

У будь-якому разі взуття має бути комфортним. Але якщо ви виберете його з урахуванням специфіки застосування, то це підвищить зручність пересування в ньому. У нас пропонуються такі черевики наступних видів:

  • Трекінгові або хайкінгові. Перший варіант — це туристичні черевики для турпоходів тривалістю в кілька днів. А ось хайкінг — це піші пересування облаштованим маршрутом із розвиненою інфраструктурою. Відповідно, для першого варіанту подорожей взуття має бути більш витривалим і довговічним.
  • Повсякденні. Такі туристичні черевики для військових замовити онлайн в інтернет-магазині компанії Terra Incognita можна відмінної якості. Вони забезпечують хороше зчеплення з поверхнею ґрунту. Ноги захищаються від холоду і вологості завдяки продуманій конструкції. Гомілкостоп у більшості моделей фіксується. 
  • Міські черевики. Таке взуття вирізняється високим рівнем міцності та комфортності. Але водночас воно надзвичайно стильне. Для його виготовлення використовують м’яку зручну шкіру, переважно нубук. Він не пропускає вологу, але зберігає дихаючі властивості. Сприяє комфортності міцна внутрішня підкладка із сітки.

Пропонуємо в даному каталозі туристичні черевики для військових купити недорого з доставкою по Україні. Тут ви неодмінно знайдете варіант, який максимально відповідатиме вашим запитам.