Вивчаємо англійську мову по Оксфордської програмі.

Интернет магазин книг Оксфорд це один з найстаріших університетів світу, перші письмові згадки про нього датуються ще XI століттям. За свою тисячолітню історію він став відомим у всьому світі, перш за все через вагомий внесок в історію розвитку людства і розвиток науки в цілому. З його аудиторій вийшло безліч кращих представників нашого суспільства, саме тому розроблена тут методика викладання вважається однією з найкращих. Сьогодні оксфордскі фахівці створили багато дієвих програм навчання, в першу чергу навчання англійської мови.

Розроблені в Оксфорді навчально-методичні комплекси користуються величезною популярністю не тільки в Британії, але і в інших країнах. Друком навчальної літератури займається Оксфордське видавництво Oxford University Press — найбільше університетське видавництво. Матеріали, зібрані ним для вивчення мовної тематики сприяють не тільки освоєнню англійської мови на різних рівнях, але і її вдосконалення. Вони сприяють опануванню правильної і еталонної британської вимови, яку часто називають оксфордським діалектом, діалектом високоосвічених людей.

Oxford University Press випускає у світ, ще з XIX століття Oxford English Dictionary. Це знаменитий академічний словник. Він відомий тим, що містить в собі тисячі слів, а точніше практично всі англійські слова без винятків, як ті, які використовуються зараз, так і ті, що вже вийшли з вжитку. Кожне слово тут докладно описано. Видавництво друкує книги різного напрямку, велика частина яких — освітні. Наприклад, Oxford English Language Teaching — це колекція, що складається з декількох серій навчальної літератури і сприяє навчанню англійської. Це різноманітні добірки орієнтовані на різні вікові групи учнів, починаючи від дошкільнят і закінчуючи дорослими.

Кожна така серія складається з декількох рівнів для більш ефективного навчання. Ви зможете вибрати підходящий вам рівень або почати вчити мову з азів. Вищий рівень Advanced створений для вдосконалення знань і зробить ваше мовлення просто таки досконалим. Всі рівні мають додаткові навчальні та методичні матеріали. Наприклад, oxford students book — це безпосередньо підручники, а oxford workbook — зошити. Для вчителів передбачені спеціальні книги teacher’s book. Доповнюють цей комплекс диски з аудіо і відеоматеріалами, а також з тестовими завданнями.

Oxford English Language Teaching має спеціальні посібники — oxford grammar. Вони призначені для різних рівнів знання англійської. У них зібрано безліч вправ, які на практиці дозволяють освоїти граматику. Також до них додаються аудіозаписи по відпрацюванню правильної вимови і британського або американського акценту. Видавництво пропонує урізноманітнити процес навчання або зайняти час вільним читанням британської літератури зі збірки oxford book. В ній зібрані книжки різної спрямованості і для різних вікових груп, є не тільки друковані версії, але і в аудіо форматі. Крім цього видавництво зібрало багато корисних матеріалів, не тільки для ефективного вивчення мови, а й для освоєння професійної лексики. Якщо ви хочете замовити підручники або посібники видавництва oxford або іншого роду навчальну літературу, тоді книжковий інтернет магазин Буклетка запропонує вам широкий асортимент друкованої продукції за доступною ціною — http://www.bookletka.com/